Smukke Finn…

Vi kørte først til Brønderslev efter hans hundetegn og købte også en fin lille sele til ham – derefter gik turen til Bindslev, hvor han pænt ventede sammen med sin familie. Vi blev budt på kaffe og kage. Vi fik en herlig snak med ejerne og Finn fik sagt pænt farvel og forhåbentligt på gensyn. Turen hjem i bilen gik rigtig fint. Finn lå bare og puttede hos mig. Han var helt tryg.
Da vi kom hjem blev han mødt af Harley og Bibi. Smukke Finn tog det hele i “stiv pote” og var bestemt ikke bange for storebror Harley og kusine Bibi. Harley var noget betænkelig over den bette størrelse. Sikke en “modig” hund vi har!

Efter lidt tid så var det som om han altid havde været her. Der er faldet en ro over huset og Finn har været dygtig og gået “på avisen” et par gange. Nu er han træt og er faldet i søvn hos sin nye mooar…Jeg ELSKER simpelthen den bette størrelse!

Mette og Lasse kom også lige på lyn-visit og vi fik set skønne, dejlige Malthe. Han er bare så sød. Spurgte også Mette om hun ville bytte med Finn – det ville hun nu alligevel ikke være med til. thi hi..

2 thoughts on “Smukke Finn…

Leave a Reply

Skriv et svar