Himmerland Resort Hotel…

Skøn, skøn tur til Gatten på Himmerland Resort Hotel. Vi rundede lige Rønbjerg Feriecenter på vej derned og smuttede i deres svømmeland. Der var ikke så mange mennesker i Rønbjerg. Vi havde frygtet der ville være proppet pga. vinterferien – men det var slet ikke så galt. SÅ skønt og lige hvad vi trængte til. Ungerne var ellevilde. De sov i hule under skrivebordet og Lotus sov i to stole, der var sat sammen – det fungerede bare og de sov igennem!
Vi hyggede i sengen med chips, slik og tegnefilm. Senere tog vi ind til Farsø og spiste aftensmad. Vi var også lige i Hornum Genbrug for at kigge lidt. Ungerne købte lidt legetøj for deres raslepenge.
Der blev også taget et langt og dejligt bad på hotellet og hygget i morgenkåber bagefter. Rødvinen blev knappet op og så var der ellers dømt total afslapning og hygge! Ungerne gik dog hurtigt til ro og gamle far-John faldt i søvn lidt i ni. Jeg lå og så lidt tv og snakkede også med Morfar. Så gik jeg også til ro. Var meget spændt på dagen i dag, hvor vi skulle op og hente smukke-Finn!
Uret ringede kl. 06:30 og vi begyndte at pakke og tog op og spiste god morgenmad. Hjemover det gik og vi var på Nørvang lidt før middag!

Og vi takker igen Birthe og Svend Aage for hjælpen med luftning af Harley. Super-dejlige naboer at have og vi glæder os til at hygge sammen med dem i morgen aften i sommerhuset!

Leave a Reply

Skriv et svar