Skylder vist en opdatering…

Tror alligevel aldrig at der er gået så længe imellem mine opdateringer. Lysten til at blogge har været lig med nul. Ikke at der ikke er sket en masse – det er der, men lysten til at sidde ved computeren, har ikke lige været der på det sidste. Der er sket en masse på det personlige plan, som jeg helst ikke vil ud med offentligt. Dem der er tæt på, ved godt hvad der foregår – så vi tager det helt stille og roligt – en dag af gangen her.

Nå men, lige en kort nyhedsoversigt….

John fyldte år her i tirsdags og fik mange skønne gaver. Birthe, Svend Aage og min far og Annegrete troppede op tirsdag aften til aftenkaffen og lagkage. Det var bare så hyggeligt. John fik sin længe ønskede compressor! Jeg havde håbet på han fik en bordeaux parasol – men, den må han ønske sig en anden god gang. Ugen før overraskede Tina og Jacob ham med en tur på Ørnedalsbanen, hvor Uffe Holm kom og lavede Stand-up og der var spisning med i prisen. John blev pænt overrasket! Aftenen sluttede af med en velfortjent is på Sæby Havn.

Den årlige tradition om campingfest på Nørvang blev også en realitet og det blev intet mindre end en fantastisk aften med slushice og popcornmaskine! Et hit for børnene og også de voksne. Det blev til en camplet, 3 campingvogne og en bebeboelsesvogn til overnatning og en del dagsgæster! En succes!

Min søster fra København har også været på visit sammen med min nevø. Skønt at hilse på dem og glæder mig til vi får taget os sammen til at rejse derover, måske næste år. Marco og Anette tog en bette killing med hjem til Københavnstrup. Håber de bliver glade for den bette gråmis.

Min far og Annegrete har været til Høstdag i Guldager. De har fået vores gamle campingvogn til at have med til træf. John hjalp dem med at sætte den op og vi var ude og se Høstdagen. Virkelig spændende.

Min traktor er også blevet fragtet op til maler/mekaniker/syersken – Min far og Annegrete. hi hi. Glæder mig til den (måske) er klar næste år?!

Vi har også erhvervet os en ny/brugt campingvogn. En LMC – virkelig en fin vogn for pengene! Tror vi gjorde os en virkelig god handel der. Den er så godt indrettet og så pæn og velholdt. Og så gør det jo ikke noget, at den matcher mondeoen. Fin detalje, hvis man går op i sådan noget, som jeg gør… hi hi.

Chili er startet i SFO – Stor dag for vores pige! Og hun har bare haft en rigtig god 1- dag i SFOen. Hun var ikke til at skyde igennem, da hun kom hjem!

Vi har taget beslutningen om at sætte ged og grise til salg. Nu har vi prøvet det sjov og venter nu på de rigtige købere skal dukke op. Vi sælger ikke til hvem som helst, skal vi lige hilse og sige. Ja, kald mig bare racist og fordomsfuld – men vi sælger ikke vores ged til nogle, der knapt nok kan tale dansk eller vil heller ikke give killinger til folk, der vil hente dem på en scooter. Kom igen!

Jeg har tabt mig 19,9 kilo! Hurra for det 🙂

Det var vist de store overskrifter her fra vores lille hverdag…

Leave a Reply

Skriv et svar