Skøn forfødselsdag…

Ja, man skulle næsten tro det var min fødselsdag i dag, med alle de skønne gaver, jeg har fået i dag!
Nå men dagen startede med at Birthe og Svend Aage hentede mig 8:30 og vi kørte mod Aalborg. Jeg var heldig – de havde 1 cykeltrailer tilbage! Den snuppede jeg og vi tog derefter en tur i Bilka for at ose. Jeg fik købt lidt småting – blandt andet soveposer til begge unger. 50 kr. stykket! Og de er bare så fine! Jeg bød på en fransk hotdog efterfølgende og så gik turen ellers af sted på tilbudsjagt.
Jeg fik også en tidlig fødselsdagsgave af Birthe og Svend Aage. En køkkenvægt, som jeg virkelig har manglet! 1000 tak for I kunne huske det og så har købt en så skøn gave til mig! Ved den vil blive flittigt brugt. Og endnu større tak for I gad køre mig til Aalborg.

Fik en hurtig middagslur og så gik jeg ellers i gang med at samle cykeltraileren. Det tog max 5 min – så var det klaret. Det var godt nok nemt og ligetil. Super køb! Fik derved også hentet ungerne i den nye vogn.

John kom lidt senere hjem fra job i dag – mistænker ham lidt for at have været ude og købe min fødselsdagsgave. Er så spændt på at komme hjem i morgen tidlig og se om der står en bette pakke til mig. Gitte 5 år igen!! smiley
Min veninde, Mette, kom også sammen med de to store unger med gaver til mig! Er så rørt over det. Tusind tak søde Mette! Jeg fik en SMUK buket blomster, nogle løg til haven og nogle hjemmelavede muffins. Jeg har også taget 1 med på job, som jeg skal hygge mig med i nat. Det er bare guf!

Og så fik jeg lige en dejlig sms fra Thea og Stines forældre – at deres piger gerne vil komme til Chilis fødselsdag. ORK, jeg glæder mig til at fortælle Chili det i morgen. Hun bliver så glad, så glad. Er så glad på vegne af Chili. Tror hun får den BEDSTE fødselsdag!

Leave a Reply

Skriv et svar