Dagens menu…

Friske fiskefiletter med kartofler og persillesove og til dessert jordbær med fløde. Uhhhmmm….
Ungerne og far har været oppe og købe cykeltasker til vores cykelferie og de besøgte også lige farmor og farfar, når de nu var i Frederikshavn. Ungerne fik en bane og et par biller, der kan køre rundt. De er et hit! Tak farmor og farfar!

Hestene bliver flyttet på sommerengen her, når ungerne er kommet i seng. Tror jeg de glæder sig til. Græsset går dem til langt op over maven! Det er helt vildt i år! Det tegner rigtig godt.

Ungerne og jeg var lige derovre lige før og se hvor langt far var nået og for at hilse på vores søde nabo, Grete.

Dagens udfordring: Prøv at gå tur med en pige, der lige har lært at cykle uden støttehjul,
en toårig, der fræser af sted på en plastikscooter, en løsgående
Rottweiler og en damp Fransk Bulldog kræver godt nok et overblik, når
man går langs landevejen 😀 MEN, det gik jo overraskende godt 🙂 Og børnene er snart putteklar efter sådan en god gang frisk luft.

I morgen bliver jeg hentet af Birthe og Svend Aage og så kører vi til Aalborg på tilbudsjagt. De havde nogle ting, de skulle ud efter og jeg skal i Biltema efter en cykeltrailer, som de har på bud. Vi har jo kun en bil i disse dage, så det er med at fedte sig ind de rigtige steder, hvis man skal udenbys. Er glad for de gider have mig med og jeg kan få hentet den nye fine cykeltrailer. Håber jeg kan finde ud af at få den samlet, når vi kommer hjem, så jeg kan prøvekøre den, når ungerne skal hentes i morgen i pasning.

Nu skal vi lige have flyttet hestene, og så står der en flaske Verdi og kalder på os i de bløde møbler. Benene op og bare nyde den sidste dag i Pinsen! That´s life!

Leave a Reply

Skriv et svar