Pigerne til tandlægen …

Begge piger var i går til tandlæge. Chili havde ingen huller og Lotus havde et lille et, i en tand, der snart falder ud alligevel – så alt var fint. René havde æren af at tage dem med. Han havde fri fra arbejde og synes det ville være hyggeligt, at han kunne tage med dem. Dejligt. De har haft en god oplevelse, alle 3.
Det var ellers meningen vi ville have været ude og gå i går med gå-klubben i Ørum, men det væltede ned med vand – så vi sprang over gå-turen. I stedet kom Ea med hendes lille dreng og spiste med til aften. Det var bare rigtig, rigtig hyggeligt.

Der var en venlig sjæl i Klokkerholm gruppen i går aftes, der fremlyste en lille killing tilsvarende den vi mistede for nogle uger siden. Missemor havde fået sig forvildet ud sammen med killingerne på tur, og der gik et par dage, så var de tre ud af fire hjemme igen – men ikke den lille sorte. Den var blevet set oppe ved el-huset. Så vi trak hurtigt i noget tøj og kørte derop. Jeg kaldte på den og så kom den løbende imod mig og jeg kunne straks tage den op! OG det var vores lille mis! Så tynd og udsultet og trædepuderne var helt opløste og flossede, så meget har den løbet – tænker jeg. Amen altså! Den var så sulten da den kom hjem. Den lå resten af aftenen på mit bryst bare ville kæles for. Lotus var simpelthen ovenud lykkelig, da hun så den. Hun var meget ked af den var forsvundet. Vi havde opgivet at finde den og troede den måske var kørt over eller sket noget andet forfærdeligt.
Nu får den lov at blive fast inventar på Nørvang.

Jeg fik også givet René sin “Bare fordi” gave i går. Jeg har haft den liggende længe, men nu kunne jeg ikke vente længere på at give ham den. Mænd skal også have overraskelser nogengange. Så det fik han i går. Tror han blev rigtig glad. 2 biletter til foredrag med Bonderøven fik han – hvad ellers?!? smiley

Leave a Reply

Skriv et svar