Oasen og Hundeskoven…

Da jeg hentede Phoenix i dagplejen smuttede vi lige i Rema for at handle lidt småting til husholdningen. Fønne fik selvfølgelig mig smørret til at købe is. Jeg var nu heller ikke så svær at overtale. Nyder virkelig de uger, hvor jeg har tidligt fri og derved overskud til at handle ind og have lidt kvalitetstid sammen med ham her. Det er bare det bedste. I går efter aftensmaden ville vi ud og gå i det gode vejr. Der var helt fantastisk udenfor i går aftes. Vi tog den lille trakvogn med og Phoenix kom op i den.
Keld fik løbet sig træt i hundeskoven og ungerne fik løbet krudtet af på legepladsen. Andre nød en stille stund. ha ha.. Det var godt for Chili, at komme med ud og trave lidt. Hun var frisk igen men havde siddet inde hele dagen. 5 km blev det alligevel også til. Tænker vi trækker i trave skoene og tager med folkene fra Ørum i aften. DOG tager jeg ikke trakvognen med, den var alligevel lidt uhandy at gå med på så lang en tur.

Leave a Reply

Skriv et svar