Opstået fra de døde..

Er du vimmer, hvor har jeg været syg. Det startede lørdag nat med opkast i stride strømme, der fortsatte on and off helt til tirsdag morgen. Jøsses siger jeg bare. Og oveni kom alt sneen og jeg havde ungerne. Jeg var spændt hårdt for, kan jeg godt sige jer. Og oven i købet havde jeg ingen traktor til at rydde sne (den blev fjernet fra ejendommen før sneen faldt!), så det var med håndkraft – hele gårdspladsen og indkørslen. MEN, er ved at arbejde på, at få min egen traktor fixet, så den kan bruges, så jeg ikke er afhængig af andre, som nok ikke alligevel vil hjælpe. Det kan godt gøre mig noget så ked af det. At pga. mit valg, så er jeg blevet valgt fra – fordi de ikke kan acceptere mit valg! Altså… ja – er tom for ord. Det gør noget så ondt kan jeg godt sige jer.

John fik ungerne søndag aften og så kunne jeg ellers få lov at “dø” i fred. Det er ikke meget mad jeg har fået ned siden i lørdags – så det må så at sige, være verdens bedste slankekur. Vægten smilede i hvert fald til mig her til morgen. Ja, ja – ved godt, at de kilo tager jeg hurtigt på igen.

Vi havde ellers aftalt besøg af familien søndag, men i og med jeg lå syg, måtte vi aflyse og finde en anden dag.

Jeg er dog glad for jeg fik hentet træpiller og wrap i fredags, inden sneen kom. Det havde været en umulig opgave ellers.

Jeg er lidt i syv sind over, hvad jeg kan tillade mig at skrive her på bloggen. Ved godt folk tolker hvad de vil og læser hvad de vil. Men, jeg synes ikke jeg sviner nogen til? Gør jeg? Det eneste jeg prøver, er at forsvare mig selv og de valg jeg har truffet. Jeg prøver ikke på at svine min eksmand til. Ved han ikke har lyst til at læse bloggen, så hvad skulle jeg få ud af det? Jeg ønsker han og jeg får et godt samarbejde omkring ungerne og et godt venskab. Det har vi lovet hinanden. Så hvorfor komme med stikpiller til ham om hvor forfærdeligt jeg omtaler ham her på bloggen? Ja, jeg undres! Jeg oprettede i sin tid denne blog, som min personlige dagbog, med op og nedture. Mest opture – det havde jeg det bedst med at dele. Nedture er alligevel lidt mere personlige og udstiller en lidt svagt. Men, situationen er alligevel lidt anderledes end den var da jeg startede med at blogge. Jeg står ved det jeg skriver og jeg vil ikke stå til ansvar for, hvad du tolker eller misforstår. Er er der noget at misforstå, er i hjertens velkomne til at skrive til mig, i stedet for at brygge videre på jeres eget had til mig.

Update kl. 12:15 (Billede modtaget hjemmefra)…
Traktoren kører og kan nu skovle sne! Hurra… Det tog 10 minutters fixen og så var den klar. Ork… smiley

Og så se lige et dejligt billede fra i morges fra stuen.. smiley

Leave a Reply

Skriv et svar