Kunsten at sige nej og tænke på sig selv…

Har endelig fået sagt nej til en masse udenomsaktiviteter og frivilligt arbejde. Har brug for at komme ovenpå igen, så har bedt om en pause fra det frivillige arbejde. Det føles faktisk godt. Nu kører jeg på det minimale af hvad jeg har overskud til. Det vigtigste i mit liv lige nu er børnene, mit job og mig selv. Vi skal have en hverdag til at fungere igen. Det tager tid og kræfter. Men vi kæmper – ja, gu´gør vi så.

Phoenix har været hjemme i dag pga hans dagplejemor skulle have fri. Han var i gode hænder derhjemme, mens jeg passede mit arbejde. Mads og René var her og klarede opgaven til UG. De fik også lavet lidt praktisk i huset og min hestetrailer blev fixet, så den er klar til at hente træpiller og wraphø i eftermiddag. Det sætter jeg virkelig stor pris på.
Jeg fik også lov til at tage den nye røde bil på job i dag. Der er altså ikke noget bedre, end duften af ny bil. Jeg siger det bare smiley
Her til aften fik vi hygget med lidt spillen Splat og Kaste Gris. Dejligt, at få rørt grinemusklerne. Men sikke da et værre svineri. Der var flødeskum over alt.

Glæder mig til weekenden sammen med ynglet hjemme på gården med besøg af familien. Det ser jeg virkelig meget frem til.

Leave a Reply

Skriv et svar