Nye Tattoos…

Så fik John og jeg lavet julegaven til hinanden – Nemlig en tattoo til hver. Er så glad for min og Johns er blevet rigtig, rigtig flot. Kunne godt overveje at få den lavet senere også. Vi nød rigtigt at ungerne var blevet afleveret hos AG og FP dagen før.

Mette og jeg tog jo en tur derop med vores hvert vores yngel for at se mit barndomshjem. Det var bare så hyggeligt og jeg er sikker på ungerne synes det var rigtig skægt.

Om aftenen bestemt John og jeg os for at spise ude. Vi valgte at spise lækker aftensmad på Alanya i Hjallerup og helt tilfældigt var det også dagen hvor det store juletræ skulle tændes i Hjallerup – så det var vi også lige med til. Det var dog meget koldt, så det var bare lige kigge og så skynde sig ind i den varme bil igen. Derefter tog vi over og blandede to poser slik og lejede En Kongelig Affære som vil ville se når vi havde været til Gymnastikmøde i klubhuset. Desværre træk mødet ud og vi kom halvsent hjem, men vi fik da set filmen og kunne jo lige så godt nyde at vi kunne sove længe dagen efter, hvor vi begge havde fri og var børnefri! Vi vågnede sent op og lavede dejligt morgenbord og kørte derefter mod Frederikshavn – op til vores tatovør!

Leave a Reply

Skriv et svar