Hverdagen kalder…

Så endte en god uges ferie for ungerne og jeg. Vi har bare hygget og fået styr på alle gaver osv. Vi sluttede ugen af med en hyggelig sommerhustur sammen med Bitten og Jørgen samt deres skønne unger. Bitten havde fødselsdag i fredags, så det udnyttede vi lige med lagkage og god rødvin. Tillykke til Bitten med de 31 år. Desværre havde vi kun 24 lys – så Bitten nød hun blev 24 år igen! thi hi…

Som altid en rigtig hyggelig og dejlig weekend i godt selskab. Alt for meget god mad – pyha og godt med rødvin. Det er noget vi kan bruge! Vejret var flot, men koldt. Vi fik dog gået en lille tur her og der og kom også til Julemarkeder i Hals. Der var et julemarked på Skansen og et i selve Hals by.

Lørdag aften lavede vi flæskesteg med hele svineriet og Ris la la til dessert med mandelgaver til de voksne og også til de små. Familien Adamzig løb med begge gaver! Tror det var aftalt spil smiley Vi fik også besøg af Julemanden natten til 1. søndag i advent. Vi havde været så søde at stille en juleøl og nogle småkager frem til ham sammen med ungerne. Næste morgen var øllen tom og der var spist af småkagerne! Og sørme om der ikke lå 4 små pakker til ungerne! Heldige unger!

Vi fik set lidt julekalendere og som altid en dansk film – det hører sig til!

Synes det er en rigtig fin og hyggelig tradition vi her har fået med at tage i sommerhus den første weekend i december! Glæder mig allerede til næste år!

Leave a Reply

Skriv et svar