Nedtælling til barsel – eller til kedsomhed?!?

I morgen går jeg på barsel!? BARSEL? Jeg er SLET ikke klar. Sidder helt med tårer i øjnene – kan slet ikke sætte mig op til at være væk fra mit arbejde og mine kollegaer. Det arbejde er godt nok det bedste, der nogensinde er sket for mig. Trives så godt og føler jeg udretter noget hver dag. Glæder mig til at stå op hver dag. Ved godt at når lille Phoenix kommer, så får jeg travlt med ham og nok at se til.
I morgen har jeg købt en pålægskagemand til hele flokken heroppe som afslutning og på gensyn. Det bliver en underlig dag i morgen. Hvad pokker skal jeg lave de næste 4-6 uger inden Phoenix kommer ud?!!?! smiley

Noget andet er, at vi har fået lidt problemer med vores mindste pige. Lotus. Vi blev ringet op af en sur skolelærer til Lotus, at Lotus ikke interesserer sig for at gå i skole. At hun er så ligeglad med alt og hører ikke efter. Sagen eksploderede i forgårs, da den lille frøken sammen med hendes to veninder ikke kom ind til timen, selvom de havde hørt klokken og var totalt kolde overfor læreren. Og så kom alle de andre ting på banen med hun ikke fulgte med og interesserede sig for at gå i skole og hvad vi som forældre kunne gøre bedre. Jo jo. Vi er nået til enighed om at Lotus får 15 min lektier hver dag, hvor hun skal fastholde fokus uden afbrydelser (for at styrke koncentrationen). Hun skal have nogle andre sociale relationer med andre i klassen og på hjemmefronten, der måske kan motivere hende til at synes skolen er det fedeste og høre efter i timerne og ikke lave så meget ballade. Og så må vi krydse fingre for at Lotus hænger i, så hun ikke skal gå om efter sommerferien. Hun har det her halve år til at oppe sig i. Det skal jo helst ikke blive surt for hende at gå i skole. Vi har taget JA-hatten på og er motiverede for at hjælpe hende til at kunne lide at gå i skole og lave sine lektier og ikke mindst, at høre efter!

Leave a Reply

Skriv et svar