Kvalitetstid på Pinenhus Hotel …

John og jeg læssede pigerne af hos deres AG og FP lørdag formiddag og stak kursen mod Mors. Vi havde booket hotelværelse på Pinenhus Hotel. Ren forkælelsestur og ren kvalitetstid. Det er jo med at gøre det, inden det går løs med babygråd og bleer m.m. Ork, alt det dejlige mad vi fik. Det eneste vi kunne sætte en finger på, var sengene. Nøj, hvor var de da ubekvemme og hårde at sove i. Av. Vi begge havde vildt ondt i ryk og hofter af at sove der. Jeg har ellers ikke døjet med ondt, når jeg sover her i graviditet – men det skal jeg lige love for jeg gjorde dernede. Av for pokker. Men man sover jo heller ikke særlig godt, når det nu er et nyt sted – sådan har jeg det i hvert fald. Så vågner jeg 100 gange i løbet af den første nat.
Der var rigtig tåget under vores ophold, så det blev ikke til de vilde ture udenfor. Vi kunne kun se 2 meter frem, så tåget var det. Men vi fik handlet ind til filmhygge og ellers nød vi bare hinandens selskab. Ja, tosomheden. Det var en god weekend – og jeg glæder mig til vi finder tid og overskud til sådan en tur igen.

Vi fik en lækker Limfjordsmenu:
Forretten stod på Hummersuppe – med brød og smør (Det er smørret på det nederste billede – flot). Suppen var lidt tung i det – og ikke lige Johns smag. Men jeg synes den var ok.

Endnu en forret – Kylling med salat. Den var John så helt pjattet med – jeg var dog ikke til kyllingen. Synes det blev lidt kompakt og lidt paté-agtig.
Hovedretten var virkelig lækker. 4 stykker kalvekød, en ommelet-ting og en stor rose-udskåret kartoffel og en god sovs til. SÅ meget mad og SÅ lidt plads i maven. Men det er jo bare luksus!
Desserten var til gengæld lidt mig! Ork gu, så god den var. Chokolademuffin med flydende varm chokolade indeni og en passions is og friske bær til. MUMS!

Til morgenmad næste morgen var der det traditionelle morgenbord med ta-selv-buffet. Der var virkelig ikke noget, at sætte en finger på. Det fungerede bare!

Leave a Reply

Skriv et svar