Mondeoen er blevet påkørt…

I går aftes var jeg jo i Ørum til forældrerådsmøde og tror I så ikke mens vi sidder og drikker kaffe hos Susanne, at der er en, der kører ind i min bil?!? JO. Han bakkede lige ud i den og lavede en “fin” skade på kofangeren foran. Flot. Nå, men manden var da flink og kom ind og fortalte det. Heldigvis. Nu skal den bare laves. Skal ud og vise skaden frem i morgen og så finder vi ud af hvad det kommer til at koste. Bjarne har været sød og vil gerne lave den for os. Men sikke da en aften. Heldigvis ødelagde det ikke den gode stemning og vi tøser klinger bare så godt sammen – synes jeg. Hyggelig, hyggelig aften!! Glæder mig til den 20. hvor vi mødes igen med vores bedre halvdele med os. Tror det bliver en rigtig dejlig aften.

I dag sidder jeg på min første 12-timers dagsvagt. Det går fint og indtil nu er tiden fløjet afsted. Har fået mere styr på en masse ting og føler mig godt tryg ved at skulle være alene mandag nat. Det skal nok gå. Ungerne blev hentet i morges af Morfar og Annegrete og de hygger sikkert så godt som de nu kan deroppe. John henter dem så når han har fri. Han skal vist også spise med deroppe – så hyggeligt. Jeg er jo først hjemme 21:30-tiden – så det er godt, han kan hygge lidt deroppe med morfar og Annegrete. Glæder mig til at se Annegrete – hun skulle også til frisøren i dag og have ny frisure. Spændende.smiley

2 thoughts on “Mondeoen er blevet påkørt…

Leave a Reply

Skriv et svar