Fridag…

I dag har jeg fri. Dejligt. Jeg stod tidligt op med ungerne og har ellers gået og tøffet lidt rundt i dag. Skal lige vænne mig lidt til de her skift i døgnet. Jeg har rigtig ondt i mit øre i dag. Måske det er noget snot, der har sat sig fast. Rigtig øv. Og så driller maven lidt. Har måske spist noget forkert. Hmm. Nå men, jeg regner med at skulle ud og træne lidt med Henning her senere. Jens må vente, for jeg gider altså ikke ride i regnvejr. Lidt sølle – det ved jeg. Men det er bare ikke så sjovt og der er så smattet og glat alligevel. Nej, jeg går ud og nusser alle 4 heste i stedet for og så træner jeg bare med Henning. Han skal jo til årets første træning på søndag. Bliver spændende og vi håber sådan, at vi må få lov til at sætte en vogn på ham.

Ellers har jeg siddet med tankerne om en ny frisure. Trænger lidt til der skal ske noget. Chili skal til frisøren på lørdag – og så tror jeg lige, jeg tager en bette snak med min frisør imens om hvad vi måske kan finde på og få bestilt en tid.

I aften står den på forældrerådsmøde. Skal heldigvis ikke køre så langt. Kun til Ørum ned til Susanne. Glæder mig til at se hvordan de bor dernede og ellers hygge med de andre tøser. Ved at være længe siden vi har stukket hovederne sammen.

Jeg skal have fundet en “week-planer” – Nogen, der har nogle bud på en, til fornuftige penge? Sådan en magnettavle man kan skrive på og skrive planer på. Vi bliver nød til at få sådan en, hvis det skal fungere i vores lille familie med de skiftende arbejdstider. Så kan man da se, hvad man skal de forskellige dage. Jeg må lede videre….

Er ked af jeg ikke kom til krea-aften i går. Havde ellers glædet mig til at vise mit nye projekt frem og vise hvor meget bedre jeg er blevet til at hækle fint og ens.

Ellers er jeg startet på madlog.dk. Det er en side, hvor man indtaster hvad man har spist i løbet af dagen og på den måde kan holde lidt øje med sit madforbrug. Jeg har sat den til, jeg gerne vil tabe mig 1/2 kilo om ugen. Det håber jeg kan lade sig gøre.

Leave a Reply

Skriv et svar