Møllehuset og Hvorup Kaserne..

Fredag stod den på fest i Møllehuset. Kim lagde hus til inden festlighederne. Og Dorthea blev også besøgt og hentet på vej op til Kim. Skulle også lige have en bette gave med fra en chokoladebutik i Sæby. Så det passede perfekt. Jeg var dog lidt træt. Havde ikke fået så meget søvn natten til fredag. Måtte en tur til lægen fra morgenstunden og mødte derfor senere ind på job. Så jeg var lidt groggy og ikke særlig veloplagt til fest, må jeg nok indrømme. Men da vi først var i gang, så gik det bare så godt. Og det var virkelig en dejlig aften. Kim. Tryllede i køkkenet og selskabet var i top.

I dag har den stået på besøg ude på Hvorup Kaserne, hvor Mads aftjener sin værnepligt. Det var virkelig spændende og en stor oplevelse.

Vejret var dog ikke så godt. Der regnede og blæste, men vi synes alle det var en god dag og vi havde klædt os på til lejligheden.
Phoenix råhyggede havde en super dag. Han elskede alle de store maskiner og at være i centrum.
Mads kom med hjem om eftermiddagen og hyggede. Hans far skulle desværre på arbejde. Vi andre gik dog tidligt i seng. Alle mand var godt trætte.
Her til morgen er der blevet hygget med det helt store morgenbord og René sover. Mads er kørt hjem i lejligheden for at pakke lidt ting. Ungerne og jeg ventede på vi kunne køre hende til en dag med klassen i Aalborg. Chili, Phoenix og jeg tog så ud og fandt fødselsdagsgaver til Phoenix til næste weekend, hvor han fylder år.

Leave a Reply

Skriv et svar