Min nye lille ven…

Er blevet koblet på sådan en bette sjover her de næste to døgn. Den skal overvåge min hjerterytme. Er lidt spændt på hvordan det kommer til at gå når jeg skal i seng. Den er vist lidt kav at sove med, tror jeg… Jeg skulle være på Dronninglund sygehus kl. 13, så jeg fik ikke så meget søvn i dag – det kan godt mærkes nu. Er lidt bombet efter nattevagt. Får samme problem onsdag, da jeg skal ud og have pillet apparatet af kl. 13 også – men jeg må lige stramme ballerne sammen og få det overstået. Skal så vente 4-5 uger for svar på testen. Lang tid!

Jeg fik handlet madplan og kom også et bette smut i genbrugen, hvor jeg fandt lidt tøj til både mig og ungerne. Elsker det!

Mit kamera er også blevet fixet – så jeg kan snart køre til Hjørring efter det. Fik en sms fra El-giganten i dag, at det er lavet. Skønt!

Vi får også her en af dagene en ny bette mis. Nutte hedder hun. Regner dog med hun skal omdøbes når hun flytter ind. Susanne og Lars kunne ikke finde et hjem til hende – og jeg kan altså ikke have at tænke på at hun skulle aflives – så vi har altid plads til en mere bette mis. Glæder os til hun flytter ind her hos os. Så mangler vi bare navnet til den unge dame? Kom frisk med bud…

Leave a Reply

Skriv et svar