Lykken er Løkken…

Birgitte og jeg i Cult-teltet…

“Strålende” vejr, vi ellers havde til årets Løkken Koncert. Det håber vi ikke bliver fast tradition, at der skal regne hvert år. Men vi klarede den med de telte, der var sat op og nogle paraplyer. Jeg hentede Alma i Tårs og så mødtes vi med John og ungerne oppe hos AG og FP i Rakkeby. Vi kørte så sammen af sted mod Løkken i Johns bil og mødtes med de andre i Badehuset på Løkken strand. Birgitte og Peter bød på pålægskagemand i det bette hyggelig badehus. Sanne kom på scenen og vi kørte mod pladsen. Vi havde den BEDSTE dag/aften.

Da koncerten sluttede kørte vi ned på stranden igen til en kop kaffe, kage og chips inden vi hver især blev kørt hjem. Jeg skulle dog have sovet hos min far, men vores chauffør skulle alligevel til Hallund med et hold venner, så jeg hoppede altså med dem hjem. John var pænt overrasket da han vågnede næste morgen, at jeg lå ved siden af ham og han INTET havde hørt. Thi hi. Da jeg kom til mig selv igen kørte vi til Rakkeby, op efter min bil. Dagen i dag har været lidt sløv fra min side af. Men har nu haft det godt. Er træt dog. Sidder på job lige nu og er lidt spændt på hvordan natten kommer til at gå…

Tak til alle jer skønne, skønne mennesker for igen en sjov og god Løkken Koncert! Vi ses næste år! Og tak til Rasmus Seebach for en brag af en koncert! Han var det HELE værd!

Leave a Reply

Skriv et svar