Lotus hos frisøren…

Lotus har i dag været hos frisøren – for 1. gang! Og hun var bare SÅ dygtig. Hun fik meget ros af frisøren, ja – faktisk af alle, der var dernede i salonen. Hun sad bare stille og roligt og fulgte med i, hvad der skete. Hun blev rigtig fin. Der er kommet lidt mere frisure i håret. Ikke en masse, der er blevet taget af – men nok til håret ser lidt mere “samlet” ud nu og ikke mindst ser tykkere ud.

Efter frisøren hentede vi far og så kørte vi til Hjørring efter den underskrift. Vi måtte lige runde Mc D til lidt hurtig frokost og leg i legerummet deroppe. Eftermiddagen stod på en god morfar og lidt praktisk arbejde derhjemme inden jeg skulle på job.

Noget andet, og lidt sjovt er, at vi har fået kontakt til Hjerl Hede angående vores projekt Sigøjnervogn. De vil muligvis gerne lave vores hestehjul hen over sommeren. Det skal kun koste materialet. De vil jo gerne have noget “at rive i” hen over sommeren. Total win-win. Det var ellers en lidt spøjs historie. John havde jo lagt en efterlysning på Gul&Gratis angående han søgte disse hestevognshjul. En mand ringede ham så op og anbefalede ham at kontakte Hjerl Hede eller Den Gamle By i Århus. Og sørme jo, det var noget de gjorde i. De gad jo ikke lave hestevognshjul og så smide dem ud bagefter. Så de er ellevilde med efterspørgselen!!

Jeg sidder nu på job og glæder mig til at få fri og holde Påskeferie sammen med min lille familie. Har en masse planlagt i Påsken. GLÆDER MIG!!!

Leave a Reply

Skriv et svar