Livstegn…

Ja, hvis man ikke vidste bedre, skulle man tro der var forår her midt i januar. Billedet er taget i lørdags nede ved Ørum sø. Hele familien gik en 5 km tur rundt i Ørum og hjem. Pragtfuldt!

Ja, er i live og der er bare sket så meget det sidste stykke tid. Lysten til at blogge og bare at sidde ved computeren, når man kom hjem fra job og i ferien, har bare ikke været der. Vi havde en dejlig juleferie og fik set venner og familie. Nytårs aften fejrede vi i Grønhøj sammen med Birgitte, Peter, HC og Pernille – traditionen tro! Det var virkelig hyggeligt og så var det jo dejligt nemt, at vi kunne overnatte deroppe. Peter var som altid bidt af en gal raket! he he.
Fiaten og Mondeoen er blevet solgt og vi glæder os over ikke at have en hel vognpark stående ude foran huset.

Et par byture er det også blevet til med veninderne for mit vedkommende. Desværre fik jeg reddet mig en ordentlig omgang madforgiftning her i uge 2. Lå nedlagt hele ugen! Bare så trælst. Men er tilbage på job og fit for fight. Har et par hårde måneder foran mig med en masse kataloger, der skal laves/opsættes på forskellige sprog. Min svendeprøve, som jeg kalder den det. Det skal nok gå og jeg er ved godt mod – indtil videre!

Moster Annika har også fyldt år og vi fejrede hende i lørdags med lækker pålægskagemand ovre hos hende selv. Som altid rigtig hyggeligt.

Her på torsdag holde jeg fri sammen med Chili. Vi skal til undersøgelse på Hjørring Sygehus. Er spændt på hvad de siger til hendes knude – og om de kan og vil fjerne den. Vi laver en hyggedag ud af det og prøver at få det bedste ud af dagen. Vi får også installeret Pillefyr torsdag, så det er jo godt jeg er hjemme det meste af dagen så alligevel. Forhåbentlig er der nyt fyr og varme på igen fredag. hi hi.

Leave a Reply

Skriv et svar