Life is good …

Intet nyt, er vel godt nyt… Og vi har det jo godt, selvom dagene ligner hinanden. Det er med at sætte pris på de små ting, og det synes jeg vi gør. Selvom der er en del ting at tænke på. Motionen hjælper til at få tankerne på plads og rydde lidt op i tankemylderet.
P.t. kører tankerne meget på at jeg er færdig heroppe på Thermex til
september, og tiden går jo hurtigt – især her henover sommeren – med
ferier m.m. Synes det er stressende at tænke på, hvad der så skal ske?
Der er ikke rigtig nogle jobs at søge og mit største ønske er jo at
blive her – selvom jeg godt ved det er et spinkelt håb at have. Håber
jeg snart ved noget mere om min jobsituation. Så, hvis du kender nogen,
der kender nogen, der kender nogen, der kunne bruge en som mig – så må
du meget gerne sige det videre at jeg er jobsøgende og bare gerne vil
have et godt og blivende arbejde!

Fredag aften i sidste uge var Michala og jeg på tur i Aalborg. Vi skulle ud og spise og høre Carpark North ved Det Musiske Hus i Aalborg. Virkelig en FED aften! Musikken er ellers ikke noget, jeg gider at høre, men må indrømme der nok alligevel er en lille Carpark North-fan gemt i mig! De gjorde det i hvert fald godt! Vi valgte at spise på Cafe Sigurd og fik lækre burgere og mærkede den summende stemning midt i Aalborg. Der var en masse boder fra udlandet med alverdens lækkerier og humøret var skønt hos alle omkring os!
Dagene er gået med Sommerfest for 0.a i Oasen. Det var en dejlig søndag eftermiddag sammen med Chilis klassekammerater og deres familier. Vi grillede og hyggede – vejret var med os denne dag! Vi var glade for at se så stor opbakning fra klassen denne dag!

Mandag aften var der Sankt Hans og vi valgte at se bål og spise med i Ørum. Ørum Forsamlingshus holdte igen i år fællesspisning og vi kom til at sidde ved vores “stambord” sammen med Susanne og Rasmus – to herlige mennesker med børn fra Ørum! Efterfølgende var der bål på sportspladsen og kaffe/kage i Klubben.

Ellers går dagene med løb, ridning og cykelture med ungerne. Det nyeste påskud herhjemme er at bade ungerne og putte dem i nattøj og så smide dem og deres dyner i hver sin cykeltrailer og så cykle en tur ud i sommerlandet – Som regel falder de i søvn på turen og så er de lige til at putte når de kommer hjem. Synes det er en god måde at være sammen på, os voksne, og samtidig få motion og det er jo heller ikke så sent – vi cykler lige efter aftensmaden og badningen – så vi er hjemme til normal puttetid.

Den kommende weekend står på Årets traditionelle Campingfest og vi glæder os til at se en masse skønne venner til vores arrangement lørdag aften. Et par stykker kommer i aften og får en kold og kigger på vi sætter telt op.. he he… Det bliver SÅ godt!

Leave a Reply

Skriv et svar