Hvor heldig har man lov at være?!?

Jeg har fået tilbudt fast grafiker job hos Thermex! Jeg hopper og danser!! smiley
Det er lidt uofficielt endnu. Mangler stadig kontrakt m.m. Men er blevet lovet jobbet. HOLD NU OP jeg fatter det jo slet, slet ikke! Det er FOR VILDT. Er bare så glad. John inviterede mig på Sushi om aftenen for at fejre den gode nyhed! Det var bare hyggeligt og ungerne var glade for at spise på Jin Cun i Aalborg. De havde nemlig også andet end bare Sushi. Efter maden gik vi en skøn tur i solskinnet på Aalborg Havn. Havnen summede af glade sommermennesker. Der var en del arrangementer på havnen og en masse at kigge på. NU skal jeg bare lige fatte jeg har fået job, og fået DET JOB JEG DRØMTE OM, men som jeg aldrig troede jeg skulle være heldig at få! Er så GLAD, GLAD, GLAAAAAAD!!!!!

Fredag aften stod den på Traktor Træk på Østermarksvej. Sikke et godt arrangement Landbo Ungdom havde sat op! Hatten af for det! Mødte en masse kendte ansigter og startede festlighederne ovre hos vores gode nabo, Lasse, over en kop kold øl! Vi valgte at gå derover og lade bilen stå, vist meget godt – for det blive lige en tand for hyggeligt! he he.. Ungerne havde hørebøffer på, og vogn til at sidde i med tæpper og dyner og så var der kæmpe hoppeborg og en masse unger de kunne lege med. Genial aften!

Lørdag aften tog vi ned til Birthe og Svend Aage i Sommerhuset og fik eftermiddagskaffe og gik en dejlig lang tur på stranden med ungerne. Om aftenen grillede vi i haven og ellers bare hyggede. Det var en rigtig god dag. Og vi nåede endda alt det vi skulle af opgaver på gården inden vi kørte derned – så vi kunne hygge os med god samvittighed!

Leave a Reply

Skriv et svar