Kom nu ud …

41+4 i dag – 9 dage over termin. Kom nu ud….

I dag var jeg ved min jordemoder og fik lavet hindeløsning. AV for en i h….. Det gjorde ondt. Mødte Pernille og Lars dernede, som også venter sig – tror de blev lidt forskrækket over at kunne høre mig ligge og skrige af smerte derinde. ha ha. Men hyggeligt at møde dem dernede. Bliver også spændende for dem med en lille ny. Chili går jo i klasse med Lars´s den store – så vi kommer til at følges af igen op igennem skolen. Så hyggeligt.
Allerede da jeg kørte fra Jordemoderen begyndte det at gøre ondt og jeg er ikke i tvivl om det har sat noget i gang. AV for pokker da også! Det er en helt anden smerte end den jeg havde sidst jeg troede det var i gang. Men, går det i stå igen, så har jeg en tid til i gangsættelse på fredag og får en baby med hjem der. Spændende, spændende. GLÆDER mig nu til at få ham ud. Er SÅ klar! Kom nu uudddd……

Leave a Reply

Skriv et svar