Ikke til at fatte …

Hvor bliver tiden dog af? Der er jo sket så meget siden mit sidste indlæg og jeg kan knapt huske det hele. Det er en god periode vi er inde i derhjemme. Får lavet lidt derhjemme og samtidigt får vi også set lidt venner og hygget med ungerne. Billedet er taget på Hou strand – to smukke svaner svømmede ved siden af os på gåturen på stranden.

Et par ture i sommerhuset er det også blevet til og en masse kilometer i benene. Senest 12 km for mit vedkommende. Jeg har meldt mig til et halvmarton på min fødselsdag den 30. maj. Er meget spændt. Hvis alt går efter planen skal John løbe sine første 6 km til dette løb. Det bliver godt!

I fredags var jeg oppe i Børglum til tøjparty – Fairtail. Tøj til børn fra 0-12 år. Det var nu ganske ok og fornuftige priser på det også. Der kunne vi alle være med.

Jeg havde lyst til at være kreativ i køkkenet og lavede en af mine lagkager. Den blev ganske fin og smagte også godt. Måske jeg i stedet for jordbær imellem lagene skulle vælge banan næste gang til alt det her chokolade, der var på.

Leave a Reply

Skriv et svar