Børnefri og kæreste tid …

Weekenden startede med en tur til Frederikshavn, hvor vi valgte at spise på Empire. Det var bare lækkert og rigtig hyggeligt at være tilbage til vores stam sted fra gamle dage. Derefter tog vi en lille slentretur i gågaden og nød den flotte udsmykning, der er kommet i gågaden.
Derefter tog vi ned på Scandic Hotel og hoppede i badetøjet og hoppede i The Reef. Orv det var godt og der var næsten ingen mennesker. Vi nød de varme boblebade. En kop kaffe på vej hjem blev det også til og så hjem på sofaen til en god film og et glas god rødvin. Skøn kæresteaften.

Lørdag gik med lidt praktisk derhjemme. John fik kørt møg ud på marken blandt andet. Ungerne kom først hjem om eftermiddagen. De havde været hos AG og FP siden torsdag, så de var godt savnet.
Lørdag aften fandt vi vores gamle fondue frem og lavede ren retro mad. Det var noget ungerne kunne lide.

Søndag var ungerne og jeg ude og jogge en 4,5 km. Frisk tur. Da vi kom hjem ville ungerne lave cupcakes og dem ville de gerne ud og spise i skoven på skovtur. Vi tog så en tur til Blokhus – op til GateWay, som det hedder. Et kæmpe område med naturlegeplads og spændende ruter. Et par tæpper på og noget varmt at drikke – så hyggede vi. Mange havde fået samme ide som os. Solen skinnede også og der var næsten helt lunt i solen deroppe. Vi sluttede af nede på Blokhus strand og så hjem. Perfekt weekend…

Leave a Reply

Skriv et svar