I haven med ungerne…

Hentede Lotus halv fire nede hos Majbrit. Det var gået rigtig godt med at blive passet dernede. Jonna har jo ferie. Lotus skal også derned i morgen og onsdag – mens Chili får lov, at komme med mig på job i morgen i de få timer. Perfekt!

Chili og jeg har fået lavet Chilis lille bed. Vi har brugt den grønne skildpadde til det. Det er blevet ret så godt. Chili er helt vild. Det var nogle frø hun fik af Julie. Lotus sad og pjaskede med vand og var godt tilfreds med det.

Far er ikke kommet hjem endnu og vi forventer ham først hjemme ved en 19 tiden. Lotus har lige spist og Chili og jeg vil lave hotdogs, som vi skal have ude ved havebordet. Måske, der sniger sig en lille øl på bordet også. Det er jo ren sommerstemning i dag!

Og se så lige her…

Liselotte, Solveig og Gudrun-Ged er ude i det dejlige vejr. De skal dog ind i aften igen, da de endnu ikke har fået et gedehus. Men, jeg kan godt sige jer, at de nød at komme ud. De hoppede og sprang rundt.

Nu vil jeg lige op og have lagt mit og tøsernes tøj frem til i morgen tidlig. Heldigvis er der ingen madpakker, der skal smørres til i morgen – det slipper vi da for.

Kan I have en rigtig dejlig forårsaften. Håber I har mulighed for at være lidt ude ligesom os. Vi nyder det bare fuldt ud!!!

Leave a Reply

Skriv et svar