I Love my boss!

Ja, kan man andet, når man bliver sendt hjem og nyde solen?!? Imorgen skal jeg bare opsætte en påskeudstilling og så har jeg fri resten af dagen. Chili holder fri og tager med mig på arbejde. Vi skal også ud og have købt Marcus´fødselsdagsgave samt svigermors. Onsdag har jeg lidt akiveringsarbejde og en lille invitation til firmafesten i maj og når jeg er færdig med det – så er der påskeferie! Woop woop! Glæder mig! Har så mange gode planer i påsken. Torsdag: Påskefrokost med kvadrillen. Fredag svigermors fødselsdag og om aftenen skal jeg i biografen sammen med min veninde, Birgitte. Vi skal ind og se Scream 4. BLIR´GODT!. Søndag i sommerhus og besøge Birthe og Svend Åge og mandag skal vi til fætter Marcus´fødselsdag. Og indimellem alt dette, skal vi også lige have nogle projekter færdige herhjemme. Vi skal også have hentet Gipsy (en tinkerhoppe), hvis alt går godt til tilridningen. Mette skal ride på hende i Kvadrillen nemlig.

Jeg har lige lukket gederne ud. De synes det er rigtig skægt og springer rundt. Hestene er dog ikke kommet ud i dag. Jeg har målt strømmen… eller manglen på samme, på vores hestehegn. Zero strøm! Så ikke så underligt de løber ud for os. Grrr… Nå men, det skal der altså gøres noget ved. Vejret er alt for godt til de skal stå inde og blomstre.

Leave a Reply

Skriv et svar