Hvad sker der for det vejr?

Ja, man kan da altid snakke om vejret – ikk? Hvad sker der for det efterårsvejr der er i øjeblikket? Regn, rusk og kulde. Uf. Glæder mig til vejret bliver bedre. Vejret var ellers dejligt i går. John og jeg havde en hyggedag i Aalborg og man kunne sagtens nyde at sidde ude i solen, uden problem.

Glæder mig til weekend om små 7 timer. Weekenden står på playdate for ungerne. Chili får to legekammerater med hjem fra Børnehaven og fredag aften får vi besøg af et hold gode venner. Lørdag står den på svigermors fødselsdag, arbejde på gården og en biograftur for mig og min veninde, Birgitte, lørdag aften. Søndag står den igen på arbejde på gården. Har hørt en lille fugl synge om at Jacob kommer og hjælper John og jeg får selskab af hans skønne lille datter, Silje. Glæder mig til at fortælle ungerne om det. De elsker at lege med Silje.

John har fået harvet halvdelen af hestemarken op. Nu skal der bare sås græs i det og så håber vi det kommer hurtigt op til hestene. Langt om længe har John fået lappet revnen i indkørslen. Det pyntede! smiley NU mangler han bare at få jævnet gyldebeholderen med jorden.

Leave a Reply

Skriv et svar