Bryllups-outfit…

Kørte vej af bageren i morges efter rundstykker til Bitten, Jørgen og mig selv. Efter morgenmaden drønede Bitten og jeg til Hals. Vi skulle ud og kigge efter et sæt tøj til brylluppet den 18. maj. Jeg fandt SÆTTET i Hals, som jeg gik og sukkede efter. Lidt dyrt – og noget over budgettet – så jeg lod det hænge. Vi tog færgen over til Egense og smuttede hurtigt til Aalborg Storcenter. Igen og igen rendte jeg på dette sæt – og ja, endte også med at købe det. Er så glad for det. Lidt synd det ikke rigtig kommer til sin ret på billederne. Men farven er lys grøn – virkelig smuk. Detaljerne er med sølv bling-bling og skoene er med sølvglimmer. Synes selv jeg har fundet et rigtig godt sæt der – og som jeg kan bruge bagefter, på kryds og på tværs. Win win.

Bitten og jeg spiste lækker salatbar med kylling på Jensens Bøfhus og havde bare en rigtig hyggelig tøsehygge-dag i Aalborg. Vi har det altid så skægt, når vi er på farten.

Leave a Reply

Skriv et svar