Harley og jeg på nattevagt til Nibe Festivalen…

Her er vi back-stage og Alphabeat er lige gået forbi og op på scenen! Vi fik security jakker på, der var dejlig varme, walkier og store lommelygter! Jo jo, vi så skisme rå ud smiley

Et af mit lives største oplevelser/højdepunkter har helt klart været natten fra fredag til lørdag, hvor jeg gik nattevagt med Harley! Det var virkelig en fed oplevelse og jeg er klar, hvis de mangler vagter igen næste år – det er helt sikkert! Harley var bare så dygtig og passede godt på sin mor. Han havde det som blommen i et æg, og blev forkælet af alle de andre vagter og crew dernede. Han hidsede sig kun op to gange, og det var på de to rigtige tidspunkter – så jeg kunne ikke være mere stolt. De 10 timer som vi gik i skoven, gik nu hurtigt og det var ikke så slemt, som jeg havde frygtet. Man gik jo hele tiden rundt og vi nåede pladsen rundt 3 gange på de 10 timer. Vi blev passet op med kaffe, vand og mad hele natten, så vi manglede bestemt ikke noget. Michala og jeg havde masser af slik med til hyggen og jeg havde en rygsæk fyldt op med guffere og lignende til Harley. Michalas mand og far gik også dernede og gik på holdet før os – så vi kunne lige sige HEJ til dem, når vi skulle overtage deres post og de skulle videre.

Da klokken rundede de 7 om morgenen var vi alle lidt bombet – det indrømmer jeg! OG Harley faldt da også i søvn et par gange, men det var helt ok. Der var ro i skoven efter kl. 5 – så det var bare ren hyggetjans tilsidst. Pladsen kl. 5 om morgenen. Os, der gik nattevagt gik ikke inde på selve pladsen, hvor publikum var – vi gik langs hegnet UDENFOR – det var først tidligt på morgenen vi skulle gå rundering på Hestepladsen og her var der ingen festivalgæster tilladt på dette tidspunkt. Så Harley led ingen overlast på den konto. Vi scorede også lige lidt knaster dernede. Folk taber jo det ene og det andet, så der blev til morgenmaden hjem. Jeg købte brød og kage med hjem til John og ungerne lørdag morgen.

Vi er klar igen næste år som nattevagter – det er helt sikkert! FED, FED OPLEVELSE! Og sikke et sammenhold med de andre fra vores crew! Tak for en god nattevagt, siger jeg bare smiley

Behøver jeg at sige, at jeg sov nærmest hele lørdagen væk? Jeg gik i seng kl. 10 lørdag formiddag og sov til kl. 16, da John vækkede mig og mente det var på tide jeg skulle op. Jeg ville ellers have været dernede igen med ungerne, hvis jeg stod op i ordentlig tid – men, det gjorde jeg jo så ikke og jeg havde virkelig en slem hovedpine og var bare meget groggy og uoplagt. Øm i kroppen, ja det var jeg. Jeg er jo ikke vant til at gå rundt på den måde i 10 stive timer – så det kunne mærkes. I stedet valgte vi at køre til Brønderslev og få os en hurtig fransk hotdog og så mødtes vi med Birgitte og Peter på stranden i Tversted og fik en stor is, samt gik en tur med dem på stranden. Dejlig lørdag aften!

Leave a Reply

Skriv et svar