Har fået en klage…

Ja sørme om man ikke har fået en bette klage over manglende indlæg her på siden. Det beklager jeg og vil derfor straks lave et smiley og vi nævner som altid, ingen navne… vel Bjarne!? smiley
Humøret er blevet en smule bedre. Ikke helt godt.. men det går den rigtige vej. Havde en super hyggelig aften med Den Nordjyske Tinkerkvadrille. Vi holdte påskefrokost. Ungerne blev passet herhjemme af morfar imens og det var gået fantastisk godt.

I går var en meget aktiv dag herhjemme. Jeg spændte vognen bagefter havetraktoren og så fik ungerne og jeg ellers slået græs sammen. John fik en velfortjent ølpause ude hos Bjarne. John har ellers været vældig flittig og fået lavet gedehuset færdigt. Gederne sov ude for første gang i nat.

Vi er nu ved at gøre os klar til at tage op og fejre Farmor. Hun holder nemlig fødselsdag i dag. Desværre kan vi ikke være der så længe, da jeg har en aftale med Mættæ senere. Vi skal op og kigge på den Tinker hun skal ride på i kvadrillen denne sæson. Glæder mig dog meget til at komme med derop og se hesten og hygge lidt med Mættæ. Første show bliver Hjallerup Marked den 4. juni kl. 14:05-14:25! GLÆDER MIG SINDSSYGT MEGET!

One thought on “Har fået en klage…

Leave a Reply

Skriv et svar