Feeling blue…

… ja, glæder mig til i morgen, som forhåbeligt bliver bedre end i dag… Trænger virkelig til ferie sammen med min lille familie og til at se familie og venner i påsken og bare dét at få sovet lidt ud og koble af. Det bliver skønt.

Fik afslag på det job i Aalborg. Fik dog en masse ros, som jeg er rigtig glad for – selvom jeg selvfølgelig hellere ville have haft jobbet. Men er meget glad for, trods alt, at de ringede personligt til mig og gav afslaget og gav en begrundelse. Det er langt fra alle virksomheder, der gør det. Det er lidt synd, for man håber og tror jo lige til det sidste og enten får man slet ikke svar, eller så kommer der en mail nogle uger senere. Ganske upersonligt, hvis I spørger mig!

Jeg er færdig med dagens opgaver og har fået lov, at tage hjem, skal også lige have hentet Chili, så vi kan komme videre på farten…

Håber I får en dejlig påskeferie alle sammen…

Leave a Reply

Skriv et svar