En weekend i Hou…

John havde fri i fredags og tog Chili med på hyggetur til Aalborg, hvor hun fik narret et par nye sko ud af ham og ellers fik de hygget lidt i Aalborgs butikker.Vi pakkede da jeg stod op, og kørte så i sommerhuset. Vi hyggede med lidt rødvin og ellers gik vi bare tidligt i seng. God mad, rødvin og en brændeovn, kan tage livet af de fleste sådan en fredag aften smiley

Lørdag formiddag ankom min gode veninde (Michala) og hendes lille familie til sommerhuset. De fik pakket ud og vi tog ind til Hals for at handle ind til resten af weekenden. Jeg fik købt en sød trøje dernede og ungerne fik, som altid, lidt legetøj i den lokale legetøjsbutik. Det var en rigtig dejlig og afslappet weekend og vi fik spillet en masse sjove og nye spil. Glæder mig allerede til næste gang vi skal i sommerhus sammen. Det var bare så hyggeligt. Vejret var dog ikke rigtig med os. Der var p….. koldt, så vi holdte os meget indendørs.

Da vi kom hjem søndag måtte vi alle her i huset lige sove en times tid. Vi var helt færdige efter en god weekend med masser af indtryk. Tina og Jacob kom sent søndag eftermiddag. De havde lavet mad, som de havde med. Tina og jeg fandt hver vores hest og tog på “skovtur” ud over de åbne marker. Hold nu op det var en kold fornøjelse. Det gik godt – til trods for vi rendte ind i en stor flok med rådyr og hestene lige blev forskrækkede. Men vi fandt da ud af, at der er bremser på Henning i det mindste. Thi hi. Han vendte lige rundt og løb et par meter – og så stoppede han igen. Gudskelov.

John er i dag startet på lastbilkørekort. Det bliver så fedt for ham! Og jeg er da slet, slet ikke misundelig – nej vel?! he he. Der bliver dog lidt bøvl med mit arbejde og hans køretimer – men vi må få det bedste ud af det og trække lidt i vores søde reservebedster den næste månedes tid til halvanden smiley De skal forresten også lige have en stor tak for de gad se efter gården og dyrene mens vi var i sommerhuset. Også tak til min far, der tog livet af en af vores skadet høns. Vi tror den havde brækket benet. Den gik i hvert fald og haltede – så vi er glade for han tog affære, da det ikke blev bedre med den sølle høne. Nu har vi bare kokken og tre høns – men det er nu også æg nok til os og vores naboer. Vi kan slet ikke følge med, med alle de æg.

Jeg har på nuværende tidspunkt tabt mig 8,2 kilo. Wuhuuu, hvor det går!

Leave a Reply

Skriv et svar