Dagplejen syg…

Lotus har været hjemme hos mig de sidste par dage pga. hendes dagplejemor er syg. Vi har nu hygget rigtig meget. Jeg spurgte Lotus den første dag hjemme om hvad vi skulle lave – hun udbrød: “PANDEKAGER”… Ja, det var et ønske, der var til at opfylde – så vi lavede pandekager til eftermiddagskaffen. Chili var hjemme den første dag og ellers så har Lotus bare været alene hjemme hos mig. Vi har fået sorteret lidt tøj og pakket tøj til Susanne og Fine som Chili ikke brugte mere og så har vi afleveret en masse lånt tøj tilbage til Susanne. Skønt at få styr på det. Det var lidt af et hængeparti for mit vedkommende. Susanne gav kaffe og Lotus sprang en bombe i deres hus og smed om sig med legetøj. I morgen har Susanne lovet at passe Lotus indtil middag. Jeg vil gerne lige hjem og have et par timers søvn efter nattevagt, og så holder Susanne Josefine hjemme – så de to tøser kan lege sammen. Det vil de elske! Chili skal have en ny veninde med hjem, Ida. Det bliver meget spændende. Chili glæder sig helt vildt.

I dag tog Lotus og jeg cyklerne og hentede Chili. Vejret var jo så skønt. Solen varmede og der var næsten ingen vind. Helt perfekt cykelvejr!

Lotus og jeg modtog også vores pas i dag. Så mangler vi bare at far og Chili også modtager deres, så de kan komme med på ferie. Thi hi. Bitten har meldt sig frivilligt med gyldigt pas, hvis John ikke når at få hans klart!! hæ hæ… Godt at have gode venner, der sådan træder til…smiley

Leave a Reply

Skriv et svar