Droppe facebook?!?

Er nået til det punkt, hvor jeg rent faktisk går og overvejer, om jeg skal slette min facebook-profil… Har tænkt på det længe. Jeg indrømmer gerne, at jeg er alt for afhængig af siden og bruger alt for meget tid derinde. Bruger jo egentlig kun chat-funktionen med mine veninder og så bruger jeg facebook som en billedserver. Men skridtet til at slette profilen, er faktisk ret stort for mig. Måske jeg bare skal starte med at sætte mit forbrug ned… eller bare prøve at deaktivere min profil en uges tid, for at se om jeg kan klare det. Ja, det lyder jo helt åndssvagt, når jeg sidder her og skriver om det – tænk, at man kan være så afhængig af en hjemmeside?!?! Suk… Og folk kan jo stadig få fat på en via sms eller mail og der er også andre sociale netværk man kan være en del af. Faktisk er jeg gået hen og blevet ret glad for twitter og instagram – det gør lidt det samme for mig, som facebook har gjort tidligere… Hvem ved, måske jeg snart tager skridtet og deaktiverer min facebook-profil?!

Leave a Reply

Skriv et svar