Det med at svare på SMSér med det samme…

Nu er jeg kommet ud for en lidt “sjov” historie på Facebook. En gammel veninde af mig lavede en status angående hvor trælst hun synes det var, at folk ikke svarede på de SMSér hun sendte. Der var en, der skrev noget med at det var jo ikke altid man lige var ved mobilen og man måske havde vigtigere ting at lave på dette tidspunkt, hvor SMSén poppede ind. Dette trykkede jeg “syntes godt om” til og vupti – så var både ham, der skrev beskeden og jeg slettet som “venner” på Facebook. OK? Det var vel bare en mening. Vores mening. Min mening. Og så kan man ikke være venner mere, eller hvordan? Kan da godt være det er irriterende at folk ikke svarer med det samme – men hvis det er SÅ vigtigt, så kan man da ringe i stedet for, kan man ikke? Jeg har det princip, at hvis folk vil mig noget, der haster eller KRÆVER
svar, så må de ringe op. Der er jo heller ingen garanti for at sms’en
kommer frem. Så sent som i går sendte jeg en sms, som aldrig nåede
modtageren.

Leave a Reply

Skriv et svar