Det er ikke Kongerne af Rømø…

men Kællingerne af Klokkerholm. smiley
Vi har været en gruppe (ja, lad os kalde os kællinger), der har været lidt på tværs af hinanden over en lang periode – ja, nærmest en årrække. Vi har ENDELIG fået modet til at snakke sammen og vi er klar til at komme videre. Vi skal allerede mødes i næste uge alle sammen til kaffe. Jeg glæder mig! Og denne aften er ikke til at dvæle ved fortiden – nej, vi skal mødes og lære hinanden at kende – på ny. Er glad for initiativet og jeg håber og tror det bliver en hyggelig aften.

———————————————————————————————————–
“Det er lettere at tilgive en fjende end en ven”

William
Blake

—————————————————————————————–

I dag har jeg haft ungerne hjemme. Vi har været på hyggeligt visit hos Susanne og hendes ‘Fine’. Susanne gav os en masse skønt børnetøj med hjem. Det er næsten lige som juleaften – ren spænding og glæde, når man pakker sådanne to poser op. Jeg elsker det! Der var SÅ meget lækkert og godt tøj. Er så taknemlig.

Ellers har ungerne og jeg bare nusset rundt derhjemme og været ude og se til alle dyrene. Kattekillingerne vimser rundt ude i høet og er bare så dejlige. Vi har desværre kun 4 grise tilbage. Tror Fie har lagt en ihjel, desværre. Jeg vil se om jeg kan finde den i morgen, når ungerne ikke er med i stalden, inden den begynder at lugte.

Jeg er mødt på job. Har en lang og sej nat forude. Men, så er der også weekend helt til mandag aften bagefter! Me Like!

3 thoughts on “Det er ikke Kongerne af Rømø…

Leave a Reply

Skriv et svar