Weekend, weekend, weekend…

Endelig weekend. Og hvilken skøn en af slagsen? I går havde manden min lavet rigtig god middag og sat lys op i hele huset. To flasker rødvin blev delt og 3 film blev set. Super hyggelig aften. I dag har ungerne og jeg været i Aalborg. Vi havde nogle gavekort til H&M, der skulle bruges. Valgte at købe strømper til ungerne for hele beløbet. Tiltrængt! For af en eller anden underlig grund, så spiser vores vaskemaskine eller tørretumbler vores strømper. Det er umuligt, at finde et sæt. Nu kan vi lidt igen.

Var lige hurtigt over hos Birhte og Svend Åge og yde support til deres printer. hi hi. Det var hurtigt klaret og afsted det gik mod Aalborg. Vi rundede lige turen af på Mc Donalds i Skalborg, hvor ungerne fik hver deres HappyMeal med en smølf i. Et hit! Jeg fik købt en hårtrimmer til John og noget hårfarve til mig selv. Skal jo være lidt smart til næste weekend, når Michala og jeg skal til marked. Ser virkelig frem til næste weekend.

Da vi kom hjem fik jeg lige hurtigt pakket nogle ting til Chili. Hun skulle over og lege med Morten. Vi cyklede derover og afleverede hende. Senere skal vi over og spise hos Mette og Lasse hele familien. Chili skal så sove derover. Det er hun noget kun spændt på og glæder sig rigtig meget. Har virkelig ikke snakket om andet de sidste 4 dage.

Imorgen af Michala og jeg aftalt, at vi mødes i Svømmehallen med ungerne. Det bliver sikkert rigtig hyggeligt. Glæder mig i hvert fald allerede. Chili henter vi så på
vej derud i morgen tidlig. Smart træk! Kan I have en god dag og aften….

Leave a Reply

Skriv et svar