Weekend i Vejle…

Weekenden startede med at vi drønede til Vejle, da vi begge var kommet hjem fra arbejde. Vi skulle ned og besøge Maj-Britt og Brian. Maj-Britt er Renés søster. Fik også mødt Kevin, som er søn af Maj-Britt. Det var bare så hyggeligt og Maj-Britt diskede op med dejlig og skøn mad. Vi fik lejligheden for os selv for natten og de tog i deres kolonihavehus og sov. Vi var hjemme igen lidt over middag. Ea og hendes lille familie kom så til eftermiddagskaffe. Og i dag har vi haft glæden af besøg af Mads. Mads er her til aften blevet kørt til kassernen, hvor han skal ind og aftjene sin værnepligt. Rigtig spændende. Og ungerne er kommet hjem. Det har bare været en dejlig weekend hele vejen rundt.
Ugen er også forløbet godt. Og hurtigt. Skulle have mødtes med Birgitte, men hun måtte aflyse. Men ellers er den fløjet afsted.
Traktoren er rigtig kommet til at køre igen og er virkelig god at have her om vinteren.
Min veninde Lisa, har også været heroppe med en gave og et brev til mig. Simpelthen en sød og kærlig tanke. Sætter stor pris på det.
Sidder nu her. Alt er klappet og klart til en ny uge med mine skønne unger. Madplanen er der handlet ind til, madpakkerne smurt, benene er oppe og ja, sengen kalder snart. René starter op på nyt job i morgen, det bliver noget af en omvæltning for ham. Men luksus at han slipper for nat- og weekend vagter.

Sidder og smiler og føler mig glad. Det har bare været et par gode dage på humørkontoen. Tiltrængt.

Leave a Reply

Skriv et svar