Weekend…

Weekenden blev weekenden, hvor vi ENDELIG fik rejst legetårnet op igen! Hurra, hurra…

Lørdag gik med at gøre klar til gæster om aftenen. Lasse og Ann kom og besøgte os og spiste med. Sikke vi hyggede os. John biksede hjemmelavede burgere og fritter sammen til os – det smagte jo herligt. Til dessert: Banansplit! MUMS! Tror også Ann og Lasse syntes vores små kid var søde. John kan slet ikke stå for dem og sniger sig ud til dem, så ofte som han kan komme til det.
Finn har nu også fået hilst på Leif. Det gik fint og vi grinede lidt af, at Leif faktisk er mindre end en hundehvalp.

Søndag gik, som altid, med træning af Henning. I dag var jeg rigtig ude og køre. Vi kørte rundt og rundt – og det gik bare så godt. Næste gang skal der muligvis lidt fart over feltet. Vi skal prøve at trave med vognen. Spændende. Næste træning bliver nok lidt hård, for mit vedkommende. Jeg kommer direkte hjem fra en nattevagt – MEN må sove lidt i bilen på vej opover Frederikshavn (for at aflevere ungerne) og så derefter til Bjergby. Burde kunne skrabe en time til halvanden sammen der og være sådan nogenlunde udhvilet til træning. Vi har ikke mange gange igen – så vi skal altså bare være på 100% nu.
AG og FP havde bagt kage og vi blev til kaffen. Deres vennepar var der også – så det blev til en rigtig hyggelig eftermiddag. Da vi kom hjem tog jeg lige 2 timer på øjet – så jeg kunne være klar til min kommende nattevagt. John og ungerne hyggede sig med lidt husligt imens. Da jeg vågnede stod maden klar på bordet?!?! Og ungerne havde været i bad + deres tøj til i morgen var fundet frem. Jamen, hvad sker der? smiley Jeg er sikker på, jeg er kommet til at forbytte min mand. Ha ha.

Mit nye projekt er at jeg er ved at hækle en lille “frakke” til Finn. Jo jo, han bliver så fin den bette hund. Han hundefryser jo, når han er ude og så tænkte jeg – den fikser jeg da lige! Regner med jeg bliver færdig om et par dage med frakken.

Leave a Reply

Skriv et svar