Vinterferien med pigerne

Jeg havde pigerne hjemme i vinterferien. Sikke vi fik hygget. Mandag lavede vi absolut ingen ting. Vi rendte rundt i nattøj hele dagen og bare nussede rundt. Tirsdag tog vi op til AG og FPog så tog vi sammen med dem i Metropol i Hjørring. Chili skulle op og købe ny skoletaske og penalhus. Hun ville så gerne have en pink Eastpak – og det fik hun. De var endda på tilbud! Så det var ikke så ringe endda.

Onsdag var vi i Hoppeland i Hjallerup Hallen. HopHans var der og havde stillet en masse hoppeborge op, traditionen tro hver vinterferie! 60 kr. pr. barn og så var der ellers fri leg hele dagen. Det var godt givet ud. Jeg havde min mobil og en god bog med – så jeg led ingen nød.

Torsdag tog vi i Skansebadet. Vi fik brugt nogle timer i det varme vand og ungerne ELSKEDE det!

Fredag skulle Chili til fødselsdag hos sin klasseveninde, Liva, i Frederikshavn, FunHouse. Vi slog derfor to fluer med et smæk og jeg tog pigerne med op til Farmor og Farfar fredag formiddag til formiddagskaffe. Min svoger og niece-Mie var der også. Det var rigtig hyggeligt. Da Chili så skulle mødes med veninderne i FunHouse, kørte vi lidt i 12 og Lotus blev hos farmor og farfar. Jeg læssede Chili af til fødselsdag og kørte derefter ud til mine kolleager i Sæby og brugte faktisk resten af dagen deroppe.

Jeg var også mega heldig fredag. Jeg havde deltaget i en konkurrence i Superbrugsen i Sæby om en middag for 2 to go. Den vandt jeg så, og kunne tage med hjem til John til alene-hyggen fredag aften. Perfekt timet! Jeg mødtes med John hos naboerne til “en kold øl” og lidt “bytten-sladder”. Bedre start på weekenden, fås næsten ikke

Lørdag stod den på hentning af pigerne i Frederikhavn og så skulle vi ellers hjem og slagte høns og “Hans”. Vi er kørt trætte i de høns og de lægger ingen æg, så det er virkelig penge ud af vinduet at gå at fodre på dem. John og jeg gik i krig. Jeg fangede dem og John tog sig af den lidt triste opgave, at hakke hovederne af dem. Der var 7 gode høns og en Hans vi kunne bruge til fryseren. Resten måtte vi give til ræven. Det var gamle høns som vi ikke kunne stå inde for. Birthe og Svend Aage lagde slagtehus og gru-kedel til og hjalp med at plukke hønsene. Det gik tjept. Det har Birthe bare styr på! Nu håber vi at Birthe og Svend Aage inviterer til Tarteletter eller suppe inden for nærmere fremtid. hi hi

Søndag var der Fastelavnsfest i Klokkerholm Præstegård. Først en hurtig gudstjeneste og så var der tøndeslagning og kåring af Kattekonger – og dronninger, samt fundet bedste udklædning. Der blev guffet fastelavnsboller til den helt store guldmedalje. Virkelig et godt arrangement og så var det ganske gratis. Der var en del af Chilis veninder med dernede og pigerne havde en fest! Lotus blev for resten Kattekonge dernede og blev kronet af Præsten Ole. Hun var ikke til at skyde igennem!

Leave a Reply

Skriv et svar