Vindueskiggere??

Eller hvad kalder man dem ellers? smiley

Vi har haft en hyggelig dag derhjemme med ungerne i dag. Lotus var dog lidt småsløj og sov det meste af formiddagen. Eftermiddagen blev brugt på en tur på til Frederikshavn for at kigge på halsbånd til Finn. Han fik to. Et han kan bruge her og nu og så et sejt pig-halsbånd til når han bliver lidt ældre. Vi var også lige oppe ved en bekendt og kigge på en gammel hestevogn han har stående. Der var også en kane vi kunne hente hvis det var. Tror muligvis John henter dem hjem lørdag – hvis de kan blive enige om hvilken slags kasse øl han skal købe for at få vognene. Fair byttehandel, synes I ikke?

Derefter tog vi op til Rakkeby og besøgte AG og FP. De var så søde at give kaffe. Og vi grinede vældigt af deres tossede høns, som også synes de skulle være med til kaffen. Livet er nu sjovt på landet smiley

Jeg sidder nu på job. Har to nattevagter i træk – og så har jeg heldigvis fri nogle dage. ÅRK, jeg glæder mig til at få lidt fri. Denne uge har været ganske forfærdelig og været næsten skyld i jeg har tabt modet med det her. Er sikker på, at når jeg lige får lov at få lidt luft, bliver det hele godt igen. Derfor glæder jeg mig også SINDSSYGT meget til på næste fredag. Michala og jeg tager af sted i sommerhus – uden mænd og børn. Vi skal bare HYGGE! Det bliver så godt. Lige hvad jeg trænger til.

Leave a Reply

Skriv et svar