Vil nyde min (delvis) fridag…

Skal først møde på job kl. 14 og være der en times tid. Henter Chili 12:30, så hun kan komme med. Der er nemlig “dansefest” og Chili må gerne komme med. Glæder mig lidt til at se hvad danserne disker op med. Lotus måtte også gerne komme med, men da det er lige midt i hendes middagslur, springer hun over denne gang. Hun er også så lille, at hun ikke forstår noget af det alligevel.

Ellers vil jeg benytte dagen til at få lidt styr på huset og stalden + få handlet ind til rejsegildet imorgen. Skal også ud og have fundet Lasses gave til på lørdag, hvor han holder fødselsdag.

Vi håber på godt vejr i morgen, ville være trist med regn, når vi nu skal være ude og også sove i campingvogn med ungerne.

Mette og jeg var på den BEDSTE ridetur i går aftes. Jeg viste Mette alle de gode ridesteder lige i området. Hestene var så dygtige og søde. Et par kluntede galopture blev det også til ud over markerne. Jeg var ved at falde af Jens fordi jeg grinede så meget af hestenes forsøg på at komme op af de store bakker. Mettes hest kunne løbe fra Jens i trav. Det så bare så sjovt ud. Man skulle nok have været der?! Men, ja… vi fik de vildeste grineflip.smiley

I aften skal hestene holde fri og de får også lov, at holde fri fredag. Men lørdag skal vi afsted igen og søndag er der jo Kvadrilletræning! GLÆDER MIG!!!

Leave a Reply

Skriv et svar