Vente, vente, vente…

Sikke nogle dage.. Har været ved telefonen konstant. Vi har gået og ventet på svar om oldemor, som vi desværre fik svar på igår. Jeg venter på svar fra den samtale jeg var til i fredags og min veninde var inde og blive opereret igår. Det er næsten mere end hvad man kan holde til. Gudskelov er veninden ok og kommer vist hjem i dag! YEEEAH… Men samtalen skulle jeg gerne høre mere fra her i ugen. Trænger snart til en rigtig, rigtig god nyhed! KOM SÅ!!! smiley

Det er gået så nemt, at passe Julie. Hun er godt nok en nem pige at passe. Chili har nydt, at have hende her os os og det har vi andre også.

I dag er der bedsteforælder-dag i børnehaven og Morfar og moster tager op og besøger Chili. I kan tro hun glæder sig meget til det. Det bliver en stor dag for Chili, at vise Morfar og Moster hendes børnehave.

Vi skal til begravelse på lørdag oppe i Frederikshavn. Vi ved endnu ikke helt hvad vi gør med børnene. Jeg vil ikke have Chili med derop. Det skal hun ikke igennem én gang til – altså selve begravelsen. Morfar skal muligvis arbejde – så vi har snakket om, at jeg tager dem med og kører en tur under gudstjenesten og kommer tilbage, når det er overstået. Jeg ved heller ikke helt om jeg selv er klar til en begravelse allerede. Ved godt det er lidt ego – men… ja.. Det er noget jeg skal tænke meget over i hvert fald.. What to do…?

Leave a Reply

Skriv et svar