Venindetur i sommerhuset i Hou…

Fredag sen eftermiddag hentede jeg mine tre veninder her fra byen (Susanne, Heidi og Mette) og vi kørte mod Hou i sommerhuset. Vi fik pakket ud og tændt op i brændeovnen og herefter gik turen til Hals for at spise på pizzeriaet derinde. Vi fik noget rigtig god mad derinde og havde det så morsomt. Tror vi var lidt til gene for de andre gæster derinde. hi hi. Men, hold da op vi skreg af grin hele tiden. Det var så sjovt. Og selvfølgelig var der også lige plads til en god bananasplit. MUMS!

Vi kørte så tilbage til sommerhuset efter noget tid og så blev der ellers smidt en masse gode sager på bordet. Vi manglede bestemt ikke noget. Mette havde også lavet den lækreste efterårs-kage til aftenskaffen! Mette er en knag til de kager. Elsker hun gider at forkæle os sådan med dem. Tror helt klart denne her er en af mine favoritter. Er stolt af min veninde, Mette, som er så dygtig til de kager.

Vi smed os i de to værelser, der var i huset og var godt overkørte/overtrætte – så vi lå i timevis og skreg af grin og skræmte livet af hinanden efter en uhyggelig gyserfilm, som vi havde set tidligere.

Næste morgen sov vi længe. Ja, vi sov faktisk helt til kl. 10?! Helt utroligt – men hold nu op det var skønt! Vi fik lunet nogle rundstykker og ellers hygget de sidste par timer, inden vi kørte hjemover. Det har bare været en hel fantastisk weekend med de 3 piger! Jeg glæder mig allerede til vi skal af sted igen!

Ungerne havde savnet deres mor og jeg havde også savnet dem. Det er altid godt at komme ud, men endnu bedre at komme hjem. John havde det en lille bitte smule bedre, men jeg var ved at blive godt ramt af den onde mandeinfluenza. Øv. Sanne og Lars var modige og kiggede lige ind om eftermiddagen over en kop øl. Så hyggeligt, trods lidt skranten herfra.

Ungerne og jeg arrangerede hyggeaften nede i stuen i går aftes. Madrasser og alle vores dyner m.m. blev smidt foran tv’et og så hyggede vi ellers helt til …. kl. 21! Ja, der sov vi alle sammen. Jeg fik John i seng og jeg smed mig ved siden af ungerne på madrassen og så sov vi ellers der hele natten. Elsker de stunder, hvor vi finder på sådanne nogle lidt tossede ideer.

2 thoughts on “Venindetur i sommerhuset i Hou…

  • Tror vi trænger til en tur i det nye år – når vi er kommet vel over jul og nytår. Glæder mig allerede!! 😀 Men mon ikke vi to + familie mødes til nogle gode ben eller lignende inden?!? smiley

  • Takker også for en forrygende morsom tur i sommerhus.Jeg glæder mig også helt enormt meget til en ny tur med jer alle :).Og velbekomme med kagen. Det er en fornøjelse at lave, og er glad for i kan lide hvad jeg laver :). Tak :*

Leave a Reply

Skriv et svar