Velkommen til Bimmer…

Pigerne har nu fået Bimmer hjem. Dog på 30-dages prøveperiode. Det er bare så fin en løsning, for lige at træffe den helt rigtige beslutning. Vi har ellers været ude og prøve mange forskellige, men faldt hele tiden tilbage til Bimmer – der har vundet alle vores hjerter. Han er bare dejlig. Vi skal ud og prøve ham i weekenden – det er jeg noget spændt på. Indtil videre passer han bare ind som om han altid har været her. Dog med lidt start-problemer – for Jens blev pisse bange for ham, da de blev lukket sammen. Tror Jens er blevet lidt små-sær af at have gået alene på folden så længe, så da han så Bimmer vendte han 180 grader og løb helt ned til Ørum, hvor vi fandt ham gående med nogle islændere! Sikke en start. Men siden da har der ikke været noget og de falder så godt i spænd – Jens og Bimmer.

Så nu står den på det store staldprojekt. Hønsehuset og hønsegården skal pilles ud af stalden, så der er plads til omsadling m.m. Bimmer skal have den gamle pony-boks som Brutus gik i, i sin tid. Og så skal jeg have mugt ud i Jens´boks. Det plejer vi først at gøre lidt senere på sommeren og gøre stalden klar til vinter igen. Men i og med Bimmer lige skal vænne sig til vores græs og hvor han bor – så skal han ind og natten og begrænses lidt i indtag. Bimmer har været forfangen før – så vi skal passe på ham. Det ser dog ud til det går rigtig godt. Jeg får en bobcat hjem i morgen og så kan jeg få mugt det sidste ud i Jens´s boks. Og forhåbentlig kan John få svejset den lille pony boks sammen igen. Lige nu står Bimmer i en stor hesteboks med høje vægge. Det er lidt synd. Han kan dog lige kigge over smiley

Ellers har vi fundet Ida Maries kattekillinger. De var i hønsehuset i en af redekasserne. Sjovt sted! De er nu hentet ind, for at blive socialiseret og vant til børn og hunde. Der er 4. To drenge og to piger.

Pigerne har været på sommerferie hos deres farmor og farfar fra søndag til tirsdag aften. Det har været rigtig sjovt. De taler ikke om andet – så de glæder sig virkelig til næste år. Så kan de holde ferie sammen med deres kusine og fætter deroppe. Det er noget ved!!

Leave a Reply

Skriv et svar