Vel hjemme igen…

12 timers rejse hjem – det var noget, der kunne mærkes. Hold da op jeg var træt i går, da jeg ankom til Aalborg Lufthavn ved 17-tiden. Men det var det hele værd. Tror godt jeg vil vove den påstand og sige, at det har været mit livs tur! Gode oplevelser fra start til slut. Det eneste man kunne sætte en lille finger på, var at vores fly til Aalborg var 15 min forsinket. Herregud! Det var jo ingenting. Alt forløb som det skulle og vi har aftalt at spare op og så tage afsted igen om 3-4 år! Glæder mig allerede!

Lørdag aften sluttede vi af med en tur i biografen. Vi ville ind og se Twillight! Fed oplevelse og GOD film! Har jo læst bogen og må sige, at filmen levede 110% op til bogen – måske endda var den endnu bedre!

Søndag morgen kl. 6:30 hoppede vi spontant på en bus og kørte direkte til tog-stationen – hvor toget faktisk kørte lige med det samme vi ankom. Perfekt! Flyet fra Gatwick fløj til tiden kl. 10 og vi var godt på vej hjemover.

Vi blev mødt i Lufthavnen af John, Chilli og Lotus samt Kim og lille Oliver. Der blev krammet og kysset og delt gaver ud til stor glæde for ungerne. Jeg havde lavet en Smølfine til Chili i Build A Bear i Hamleys og Lotus fik en “hoppe-kanin” fra Hamleys også. Et par figuer til Chili, af dem fra TO PÅ FLUGT, blev det også til og jeg købte et par retro-skilte til John, som han kan hænge op i sin slyngelstue/gildesal, når vi kommer så langt. Tror de blev glade for gaverne. Til mig selv blev det kun til et lille ur i en halskæde, en cardigan, en strikhue og en chili-kuglepen. Ikke alverden! Men vi levede godt derovre og var ude og opleve en masse ting, som vi istedet brugte pengene på. Turen i sig selv var jo en kæmpe gave til os – blev vi hurtigt enige om!

Leave a Reply

Skriv et svar