Vejen til en kvindes hjerte …

– eller i hvert fald mit hjerte…

Sørme om ikke manden kom hjem med en flot buket blomster og en box vin! Jeg er da helt solgt! Han kender godt nok vejen til mit lille hjerte. Og fik også gode point hos Chili og Phoenix som han havde flødeboller med hjem til. Lotus og Fine scorede lige en, da de mødte ham ved købmanden. Så var alle glade!

Er faktisk ved at være en smule irritereret på de folk, der tror det er Gittes-Gavebod jeg har og man bare tager uden at give noget. Nu er der kommet overvågning på og sat et par pæne hilsner i køleskabet. Det er simpelthen ikke iorden! Der er i denne uge røget hele 6 bk. Det ender bare med der bliver lukket og slukket, når folk ikke kan styre sig. Ærgerligt. Har da aldrig i de mange år jeg har boet på adressen oplevet noget lignende! Og så er der dem, der har alt for mange svenske mønter og tror det går an! SUK!. Jeg bliver så træt, så træt…
Men nu er der kommet overvågning på – og så må vi se om det hjælper….

Leave a Reply

Skriv et svar