Upopulær lille hund!!

Finn er ikke inde i varmen i dag. Han har ædt et hjørne af vores nye garderobeskab. Mor er MEGET skuffet og Finn ligger nu og er meget flov. Håber virkelig han har lært af det her. Dét vil jeg simpelthen ikke acceptere, at man ødelægger vores hus og ting!

Nå men, det var også lige dagens udbrud. Ellers en dejlig morgen. John har fået lov at sove længe. Hårdt at være hjemmegående husfar, åbenbart. Men, jeg har da fået ungerne op og i tøjet og af sted. Er ved at varme flasker til lille Laila og har lukket hestene ud. Så er dagen skudt i gang.

Planen for i dag er at jeg vil have endevendt huset. Det trænger. Chili får også sin veninde, Julie, på overnatning – så bliver vist lige nød til at rydde op på hendes værelse, så de kan være deroppe. smiley
Da jeg kom ned i børnehavnen lå der en fin lille pose med chokolader. Uhhmm, hvor lækkert. Det var fra Mettes mor af. Så sødt af hende – og ALT for galt, og HVORFOR? smiley Altså… Det skal vi ikke have – men siger da ikke nej til lækker chokolade. thi hi.

Der er i dag Bedsteforældre-dag i børnehaven og AG og FP kommer selvfølgelig. Elsker dem for det. Det betyder utroligt meget for Chili, at de kommer. AG er desværre lidt syg og ved ikke helt om hun kommer med – vi håber selvfølgelig. Men ellers er morfar en knag og tager derned alene. smiley Det bliver sjovt, at høre hvordan det er gået dernede. I morgen ved vi ikke helt hvad vi gør med Chili. Det er lidt et trælst tidspunkt, at de holder bedsteforældredag – der er jo mange, der stadig arbejder – og vi vil ikke udsætte Chili for det samme som sidste år, hvor der ikke kom nogen. Hun havde siddet og grædt hele dagen. Muligvis holder vi hende hjemme…

Leave a Reply

Skriv et svar