(U)hyggelig aften i går…

Fik denne søde ring af min veninde, Karin, i går til videoaften. Jeg elsker den virkelig! Og så er den jo i ynglingsfarven også. Sanne var så sød at komme med skildpadder. MUMS. Hold da op, hvor havde vi bare en hyggelig aften med popcorn, cola, Verdi, chips og flødeboller, tæpper og hyggestrømper. Tæpperne var gode at have, når filmene lige blev en tand for uhyggelige. Vi havde også en masse at snakke om imellem filmene og det er i hvert fald ikke sidste gang vi skal mødes og se film eller noget andet sjovt. Glæder mig allerede til næste gang. Selve filmene var… ja, hvad skal jeg sige. 1’eren var meget uhyggelig. 2’eren og 3’eren var nærmest mere komiske end uhyggelige – men, nu er de set og vi havde en god aften.

John og lillebror Lasse havde også haft en god aften i Hjørring. Fik i hvert fald en glad mand hjem, som havde fået noget godt at spise og blevet en oplevelse rigere med den film de så i biffen.

Nu har nabo-Lasse lige været her til en kop kaffe og afleveret Morten til overnatning. John er taget op til sin lillebror-Lasse for at hjælpe ham med noget træ, der skal flyttes hjem til ham. Ungerne og jeg vil nu op og blande noget slik og ellers gøre klar til de kan sove her i nat.

Leave a Reply

Skriv et svar